top of page

REFERENTIES

cat_pepe2.png

 Wij hebben vanaf het begin een goed gevoel gehad bij Yvonne. Bij het intake gesprek was ze heel duidelijk, zodat we weten wat we kunnen verwachtten. Mijn beide jongens werken met Yvonne en zijn altijd enthousiast als ze komt. Ook legt ze altijd nog even uit wat ze gedaan heeft en of wij bepaald gedrag ook herkennen, deze terugkoppeling vinden wij erg fijn.

Kortom wij ervaren een hele fijne samenwerking.

 

Wel kan ik iets zeggen over jou als persoon en jouw werk als Engelse en Spaanse juffrouw: aanpakker, altijd een goede voorbereiding, enthousiast en niet snel tevreden over zichzelf, je vindt dat het altijd beter kan, dus  kritisch op jezelf, gericht op relatie leerlingen en collega’s, leuke werkvormen, zoekt contact met ouders.

​Een ouder, 2 jongens groep 7

 Wij kennen Yvonne Quicken als een echte perfectionist die zeer gedreven is om doelen te bereiken. Ze is enorm vindingrijk in het zoeken naar manieren om kinderen te helpen bij hun uitdagingen. Haar oog voor detail heeft mij overtuigd om haar hulp in te zetten. Yvonne begeleidt onze dochter bij leerprocessen waar zij het moeilijk mee had destijds (inmiddels al 3 jaar geleden), dankzij Yvonne zit ze nu op haar plek. En nog steeds is zijn echte aanwinst voor in het leven van onze dochter door de Engelse lessen die zij van haar krijgt. Yvonne is echt een verrijking voor kinderen met begaafdheid als uitdaging!”

​Een ouder, dochter groep 6

bottom of page